Uw meterstanden zijn op afstand niet uitleesbaar

Geef uw gegevens aan ons door

Heeft u van uw energieleverancier bericht gehad dat uw meterstanden niet op afstand uitleesbaar zijn? Of heeft u zelf gemerkt dat uw meterstanden niet meer automatisch worden doorgeven aan uw energieleverancier? Helaas is er in uw meter een communicatiestoring ontstaan. Wij willen deze storing graag kosteloos verhelpen door het plaatsen van een nieuwe meter.

Tekort aan meters
Helaas hebben we te maken met een tekort aan meters. Dat komt door het wereldwijde tekort aan materiaal om de meters te maken. Denk bijvoorbeeld aan chips en andere onderdelen.

Wat betekent dit voor u?
De meter die nodig is om bij u de communicatiestoring op te lossen is momenteel niet beschikbaar.  Wij kunnen een afspraak met u plannen zodra er weer voldoende voorraad is. Dit gaat minimaal zeven maanden duren. Goed om te weten: uw meter meet uw verbruik zoals het hoort. Uw meterstanden kunt u in de tussentijd zelf doorgeven aan uw energieleverancier. Meer informatie over het aflezen van meterstanden vindt u hier.

Inzicht in uw verbruik
Om tóch inzicht in uw verbruik te krijgen kunt u gebruik maken van de P1-poort in uw slimme elektriciteitsmeter. Met behulp van een verbruiksmanager. Informatie hierover vindt u op deze pagina. Een overzicht met opties waar u gebruik van kunt maken vindt u op www.energieverbruiksmanagers.nl.

Vermoedt u een communicatie-storing van uw meter?
Geef dan uw gegevens door via onderstaand formulier. Wij onderzoeken met deze gegevens of er een nieuwe meter nodig is. Als dit zo is, krijgt u hierover per email bericht.
Als wij weer meters op voorraad hebben, nemen wij vanzelf contact met u op om een afspraak in te plannen. U hoeft daar zelf niks voor te doen.

Gegevens van uw meter

*Vul hier het nummer in van uw stroomaansluiting. Dit zijn de 18 cijfers die vermeld staan achter 'Aansluiting stroom' in de e-mail die u van uw energieleverancier heeft ontvangen. Staat de EAN-code niet in de e-mail of heeft u geen e-mail ontvangen?  U kunt uw EAn-code ook hier opvragen.

Vul hier het nummer in van uw gasaansluiting. Dit zijn de 18 cijfers die vermeld staan achter 'Aansluiting gas in de e-mail die u van uw energieleverancier heeft ontvangen. Staat de EAN-code niet in de e-mail of heeft u geen e-mail ontvangen?  U kunt uw EAN-code ook hier opvragen.

Uw persoonsgegevens

(niet verplicht)