De energietransitie is onmogelijk, zonder jou. Kom ook werken bij Liander.

Werken bij Liander betekent dat je meewerkt aan één van de belangrijkste voorzieningen van ons land: het netwerk voor gas en stroom. Je werkt aan het onderhoud van het huidige energienet én maakt het net klaar voor de toekomst. Deze uitdaging vraagt om vakmensen met kennis en expertise.
Een man en een vrouw in Liander jas staan voor een werkbus

De wereld om ons heen verandert snel. Windmolens, zonnepanelen, laadpalen, warmtepompen: ze hebben allemaal invloed op ons elektriciteitsnet en ons warmtenet. Kortom: de energietransitie is in volle gang. Als netbeheerder zorgen we ervoor dat miljoenen klanten dagelijks stroom en gas kunnen gebruiken. We onderhouden en vernieuwen ons netwerk, en lossen storingen zo snel mogelijk op. Zo zorgen we ervoor dat bedrijven blijven draaien en de huizen elke dag weer licht hebben.

Om al dit werk gedaan te krijgen hebben we heel veel vakmensen nodig. Denk bijvoorbeeld aan elektro- of gasmonteurs, uitvoerders, projectmanagers en werkvoorbereiders. Liander is onderdeel van Alliander en bij ons is iedereen welkom. Help jij mee ons netwerk duurzaam en betrouwbaar te houden?

Zij maken het net beter

Medewerker Liander zit met laptop aan een bureau

Werken aan planning, communicatie of advies? Ook dat kan bij Liander!

Monteur in Lianderjas met veiligheidshelm op en gereedschap in zijn hand

Zorg ervoor dat het licht blijft branden. Het energienet kan niet zonder technici. 

Vrouwelijke medewerker van Liander staat bij werkzaamheden

Maak kennis met collega's. Hoe maken zij het net beter?

Bekijk meer...

Videoserie Liander 24/7

Ga mee achter de schermen met Liander 24/7

Je licht, je telefoon en een warm huis. Allemaal hebben ze stroom of gas nodig. En het is vanzelfsprekend dat alles werkt. Dagelijks werken duizenden mensen om jou van energie te voorzien. Van uitbreiding en een storing tot hennepkwekerijen opsporen. Jij gaat mee met de mensen van Liander. Dit is Liander 24/7.

Bekijk alle video's