Storingsmonteur is ook hovenier

In deze aflevering van Liander 24/7 is storingsmonteur Quincy onderweg om twee gemelde storingen aan lantaarnpalen in Almere aan te pakken. Zijn taak: de verlichting herstellen en de straten veiliger maken voor de bewoners. Tijdens zijn missie stuit Quincy echter op een onverwachte uitdaging: groene begroeiing rondom de palen. Met vastberadenheid en expertise gaat hij de groene obstakels te lijf. Bekijk hieronder Quincy’s avonturen.

Cookies

Accepteer marketing cookies om dit te bekijken

Is er bij jou ook straatverlichting defect? Meld het dan bij de gemeente. Een specialist van de gemeente bekijkt meestal de situatie ter plaatse. Is een lamp stuk? Dan lost de gemeente de storing op. Zit de storing in de elektriciteitskabels die de lantaarns van stroom voorzien? Dan worden wij ingeschakeld.

Paars vlak

Ga mee met de stroom vooruit

De energietransitie is in volle gang. We gaan van gas naar groen. Van ketel naar pomp. Van tanken naar thuis. We gebruiken steeds meer stroom en wekken zelf op. Ons energienet is ruim 100 jaar oud en nog altijd betrouwbaar en veilig. Toch vraagt het anders gebruiken van energie om een update van ons net. Zo staan we voor de grootste verbouwing ooit.

Bekijk hier wat dat voor jou betekent