Met de stroom vooruit

Met de stroom vooruit

De energietransitie is in volle gang. We gaan van aardgas naar groen gas of stroom. Van ketel naar pomp. Van tanken naar thuis. We gebruiken steeds meer stroom en wekken zelf steeds meer stroom op. Dit vraagt om een gigantische uitbreiding van ons stroomnet. Ook blijven we onze gasnetten optimaliseren. Zo staan we samen voor de grootste verbouwing ooit. Dat gaat niet zonder slag of stoot. Iedereen gaat er wat van merken, jij ook. Straten liggen vaker open. Een aansluiting kan langer duren dan je lief is. En soms moet je vooraf nadenken over zaken die vroeger vanzelfsprekend waren. Wij helpen je daarbij. Zo gaan we samen met de stroom vooruit.  

 

 

 

 

Een echt gesprek met Liander

Een grote verbouwing gaat nooit zonder slag of stoot. We begrijpen maar al te goed dat dit vervelend is. Daarom vinden wij het belangrijk om eerlijk en transparant te zijn. In ‘Een echt gesprek’ geven we antwoorden en uitleg op vragen en klachten van klanten.

Stroomversnellers

De energietransitie kan nog behoorlijk ver weg voelen. Vroeg of laat gaat het jou ook raken. Dat kan spannend zijn. Gelukkig zijn er pioniers en enthousiastelingen. Zij banen op hun eigen manier en op hun eigen tempo, een weg in het oerwoud van de energietransitie. Zij gaan met de stroom mee. Jij ook?