Met de stroom vooruit

Liander bus bij een boerderij

De energietransitie is in volle gang. We gaan van aardgas naar groen gas of stroom. Van ketel naar pomp. Van tanken naar thuis. We gebruiken steeds meer stroom en wekken zelf steeds meer stroom op. Dit vraagt om een gigantische uitbreiding van ons stroomnet. Ook blijven we onze gasnetten optimaliseren. Zo staan we samen voor de grootste verbouwing ooit. Dat gaat niet zonder slag of stoot. Iedereen gaat er wat van merken, jij ook. Straten liggen vaker open. Een aansluiting kan langer duren dan je lief is. En soms moet je vooraf nadenken over zaken die vroeger vanzelfsprekend waren. Wij helpen je daarbij. Zo gaan we samen met de stroom vooruit. 

Cookies

Accepteer marketing cookies om dit te bekijken

Zo gaan we met de stroom vooruit. Ga je mee?

Vader met kind kijkt naar monteur die aan het graven is

Capaciteit op het net

Alles over wachttijden stroomaansluiting

Bewoner en monteur kijken naar zonnepanelen

Zonnepanelen

Heb je problemen met jouw zonnepanelen?

Bord van werkzaamheden

Projecten

Waar zijn we aan het werk bij jou in de buurt?

Graven in de tuin met een schop

Veiligheid

Ga je graven in de tuin? Doe een graafmelding

Een gepimpt elektriciteitshuisje

Verbouwen

Elektriciteitshuisje in de buurt mooier maken

Een echt gesprek met Liander

Een echt gesprek

Een grote verbouwing gaat nooit zonder slag of stoot. We begrijpen maar al te goed dat dit vervelend is. Daarom vinden wij het belangrijk om eerlijk en transparant te zijn. In ‘Een echt gesprek’ geven we antwoorden en uitleg op vragen en klachten van klanten.

Bekijk de gesprekken
Eerste zonnepanelen van Nederland

Stroomversnellers

De energietransitie kan nog behoorlijk ver weg voelen. Vroeg of laat gaat het jou ook raken. Dat kan spannend zijn. Gelukkig zijn er pioniers en enthousiastelingen. Zij banen op hun eigen manier en op hun eigen tempo, een weg in het oerwoud van de energietransitie. Zij gaan met de stroom mee. Jij ook?

Laat je inspireren