Nieuwe website voor aansluitingen

Mijnaansluiting.nl

Gaat u verhuizen of (ver)bouwen? Aansluitingen voor elektriciteit, gas, warmte, water, televisie, internet en telefoon vraagt u vanaf vandaag aan via mijnaansluiting.nl. Deze nieuwe website vervangt Aansluitingen.nl. Eén landelijke website, meer dan 25 aanbieders.

In elke regio zijn verschillende aanbieders actief voor aansluitingen. Voer uw postcode in op mijnaansluiting.nl en ontdek de aanbieders in uw regio. U kunt direct een aansluiting aanvragen of wijzigen. De ingevoerde gegevens worden automatisch verzonden naar de betreffende aanbieder.

De voordelen

mijnaansluiting.nl biedt u:

-    een gebruikersvriendelijk aanvraagproces
-    een efficiënte afhandeling van aanvragen
-    meer deelnemende aanbieders
-    24/7 informatie over de status van uw aanvraag

Voor zakelijke aanvragers is het praktisch dat u in één keer aansluitingen op meerdere adressen kunt aanvragen. Ook is het mogelijk om een voorkeursplanning aan te geven voor de werkzaamheden.

De nieuwe website is een gezamenlijk initiatief van de netbeheerders.