Inspiratiemiddag: Een duurzame kijk op energie

Inspiratiemiddag: Een duurzame kijk op energie

Inspiratiemiddag

Arnhem - In samenwerking met Liander en de Missing Chapter Foundation organiseert het Klimaatplein een actiegerichte inspiratiemiddag over energiebesparing en duurzame opwekking.

Het evenement vindt plaats op donderdag 23 oktober aanstaande vanaf 13.00 uur bij Cultuur en Congrescentrum Antropia te Driebergen. Het thema is: Een duurzame kijk op energie. Naast een lezing van onder andere Prinses Laurentien van Oranje telt de middag maar liefst zestien praktische workshops.

Workshops en lezingen

Het openingswoord wordt verzorgd door Prinses Laurentien van Oranje, oprichter en directeur van de Missing Chapter Foundation. Deze stichting stelt zich ten doel huidige besluitvormers in contact te brengen met de verfrissende ideeën van toekomstige besluitvormers op het gebied van duurzame en strategische dilemma's. Jan van Oorschot, directeur Klant & Markt van Liander, laat zien hoe duurzaamheid zijn invloed heeft op het transport van energie. Verder geeft Arthur Petersen een update over de stand van zaken in de klimaatwetenschap en gevolgen voor het Nederlandse bedrijfsleven. Arthur is Hoogleraar aan de VU Amsterdam en UCL Londen en actief bij het VN klimaatpanel IPCC.

 

Bekijk gerelateerd nieuws:

Stedin en Liander bundelen krachten voor dataverkeer

Stedin en Liander bundelen krachten voor dataverkeer

Arnhem - Regionale netbeheerders Stedin en Liander gaan samenwerken op het gebied van dataverkeer. Daartoe wordt een gez ...

Lees artikel

Sensor waarschuwt lijnwerker in hoogspanningsmast

Sensor waarschuwt lijnwerker in hoogspanningsmast

Arnhem - Infrabedrijf Liandon heeft een slimme sensor ontwikkeld die lijnwerkers in hoogspanningsmasten waarschuwt als z ...

Lees artikel