Aggregaat in de buurt

Aggregaat in de buurt

In Amsterdam staat op het kruispunt Loosdrechtdreef/Langbroekdreef/Kromwijkdreef tijdelijk een aggregaat om de verkeerssituatie voor iedereen veilig te houden. Het aggregaat zorgt dat de verkeerslichten en verlichting langs de weg het doen. Misschien staat het apparaat er langer dan u had verwacht. Graag leggen we uit hoe dit komt.

Onze werkzaamheden lopen vertraging op

Nederland heeft één van de betrouwbaarste netten van de wereld voor stroom en gas. Maar door de enorme groei van het aantal zonnepanelen, windmolens, warmtepompen en laadpalen kunnen onze netten de vraag naar stroom niet altijd meer aan. Tegelijkertijd hebben wij minder technisch personeel dan we nodig hebben. Hierdoor lopen onze werkzaamheden vertraging op.

Aggregaat wordt in september 2022 verwijderd

Heeft u last van het brommende geluid dat het apparaat maakt? Dat vinden wij heel vervelend. In september 2022 herstellen we de aansluiting via de hoofdkabel onder het asfalt. De aggregaat is dan overbodig en wordt verwijderd. Dankzij het aggregaat blijft tot die tijd de verkeerssituatie voor iedereen veilig.