Aanvraag transportindicatie

Aanvraag transportindicatie

Let op: via dit formulier vraagt u een SCE transportindicatie aan. Deze is niet bedoeld voor de SDE++ regeling. Wilt u een transportindicatie voor SDE++ aanvragen? Klik hier en kies voor Transportindicatie SDE ++.

Voor het aanvragen van een SCE-beschikking heeft u een transportindicatie van de netbeheerder nodig. Zonder deze transportindicatie neemt de Rijksdienst Voor Ondernemen (RVO) de subsidieaanvraag niet in behandeling. Met onderstaand formulier kunt u de aanvraag voor deze indicatie indienen bij Liander. Binnen vijf werkdagen ontvangt u de transportindicatie of, in het geval van te weinig transportcapaciteit, een afwijzing van uw aanvraag.

Contactgegevens

Adres aanvrager

Uw installatie

Let op: het vermogen dat u hier invult dient overeen te komen met het vermogen dat u invult bij de aanvraag voor de SCE. Is dat niet het geval, dan wijst RVO de aanvraag af.

Let op: vul hier het vermogen in kW in. U deelt het vermogen in Watt dan door 1.000. Voorbeeld: een installatie met 5.000 panelen van 300 Watt heeft dus een vermogen van 1.500 kW.

Locatie productie-installatie

U ontvangt binnen 5 werkdagen het resultaat.