coronavirus

Alleen spoedeisende werkzaamheden

Alleen spoedeisende werkzaamheden

In verband met het coronavirus, worden bij klanten thuis voorlopig alleen spoedeisende werkzaamheden verricht. Niet urgente werkzaamheden worden tot 7 april stilgelegd.

Op deze manier proberen we de verdere verspreiding van het coronavirus te vertagen. Dit betekent onder meer dat alle afspraken voor het plaatsen van slimme meters niet doorgaan. Werkzaamheden bij grootzakelijke klanten blijven doorgang vinden. Uiteraard altijd in overleg met de klant.

Telefonisch of per brief

Heeft u een afspraak staan vóór 7 april met Liander of met een aannemer die werkt in opdracht van ons? Dan annuleren wij deze afspraak voorlopig. U krijgt hier telefonisch of per brief bericht over van ons of onze aannemer. We doen enorm ons best om bestaande afspraken op tijd af te zeggen. We vragen uw begrip voor het geval dat dat niet lukt. Of afspraken vanaf 7 april doorgaan, hangt af van de richtlijnen van het RIVM. Liander houdt zich daaraan. We zullen u hierover uiteraard informeren zodra we meer weten.

Vitale sector

Werkzaamheden waarbij onze monteurs niet op bezoek hoeven bij klanten, gaan gewoon door. Het transport van gas en elektriciteit is noodzakelijk. De energiesector is een vitale sector.

Wat te doen bij een storing?

Onze monteurs van de storingsdienst staan nog steeds 24/7 voor u klaar om storingen zo snel mogelijk op te lossen. Wanneer u belt naar het storingsnummer (0800-9009) wordt gevraagd of u (mogelijk) besmet bent met het virus en in quarantaine of thuisisolatie zit. Wanneer dat het geval is, nemen we passende maatregelen om contact zoveel mogelijk te voorkomen. En uiteraard wassen onze monteurs regelmatig hun handen, houden ze afstand, schudden ze geen handen en houden ze hun eigen gezondheid goed in de gaten.

Lees hier alles over de maatregelen die Liander neemt tegen het coronavirus en wat dat voor u betekent.

Bekijk gerelateerd nieuws:

tarieven

Nieuwe tarieven netbeheerkosten 2024 bekend

Nieuwe tarieven netbeheerkosten 2024 bekend

De nieuwe tarieven voor netbeheerkosten over 2024 zijn vandaag vastgesteld door de Autoriteit Consument en Markt (ACM). ...

Lees artikel
tarieven

Netbeheertarieven voor consumenten stijgen in 2024

Netbeheertarieven voor consumenten stijgen in 2024

De kosten van de netbeheerders zijn een onderdeel van de energierekening. In 2024 stijgen de netwerkkosten van Liander v ...

Lees artikel