Gaat u verduurzamen? Denk na over uw energievoorziening

Gaat u verduurzamen? Denk na over uw energievoorziening

Liander roept consumenten en bedrijven op die bijvoorbeeld bij een verhuizing of verbouwing van het aardgas af gaan, goed te kijken wat er met hun aansluiting van gas en elektriciteit moet gebeuren.

Steeds meer klanten gaan andere energiekeuzes maken, bijvoorbeeld op het moment dat ze verhuizen of gaan verbouwen. In toenemende mate zien we dat klanten de gasaansluiting laten verwijderen omdat ze geen aardgas meer willen gebruiken. Vaak denken klanten dat het opzeggen van de overeenkomst met hun energieleverancier dan voldoende is. Dat is niet het geval. Als de gasaansluiting permanent niet meer nodig is, dan moet deze verwijderd worden. De contractant van de aansluiting kan de verwijdering hiervan eenvoudig via www.mijnaansluiting.nl aanvragen.

Twijfelt u over wat voor uw situatie de beste oplossing is? Neem dan contact op met Liander. We kunnen u informeren zodat direct de juiste keuze kan worden gemaakt.