Monteur Sander krijgt onverwachts bezoek in Friesland

Monteur en bewoner bij elektriciteitshuisje

In de nieuwste aflevering van "Liander 24/7" neemt monteur Sander je mee tijdens zijn dagelijkse werkzaamheden. Stap in de wereld achter het stopcontact, terwijl Sander je rondleidt. Maar dat is nog niet alles – tijdens zijn werkzaamheden ontvangt Sander onverwachts bezoek van een nieuwsgierige buurman.

De buurman maakt van de gelegenheid gebruik om met eigen ogen te ontdekken wat er zich afspeelt aan de binnenkant van een elektriciteitshuisje. Het is een zeldzame kans om de complexiteit van het elektriciteitsnet van dichtbij te bekijken. Blijf op de hoogte en duik mee in deze fascinerende wereld in de nieuwste aflevering van "Liander 24/7".

Cookies

Accepteer marketing cookies om dit te bekijken

Werkzaamheden of storing?

Weten of we bij jou in de buurt aan het werk zijn? Bekijk op deze pagina alle grote werkzaamheden.

Heb je geen stroom of gas? Misschien heb je last van een storing. Op deze pagina staat een overzicht van alle storingen.

Videoserie Liander 24/7

Ga mee achter de schermen met Liander 24/7

Je licht, je telefoon en een warm huis. Allemaal hebben ze stroom of gas nodig. En het is vanzelfsprekend dat alles werkt. Dagelijks werken duizenden mensen om jou van energie te voorzien. Van uitbreiding en een storing tot hennepkwekerijen opsporen. Jij gaat mee met de mensen van Liander. Dit is Liander 24/7.

Bekijk alle video's