Tips voor ondernemers bij geen stroom 

We snappen dat het vervelend is dat door onze werkzaamheden uw onderneming tijdelijk minder goed bereikbaar is of zelfs te maken krijgt met een stroomonderbreking. Op deze pagina vindt u daarom meer informatie en tips.

Bent u consument? Bekijk dan deze tips

Wat kunt u regelen voor een stroomonderbreking?

Het is belangrijk om rekening te houden met apparaten en voorzieningen die tijdens een stroomonderbreking niet werken. Wij raden u aan om te controleren wat de belangrijkste stroomprocessen zijn voor uw onderneming. Mogelijk heeft uw onderneming een protocol voor stroomuitval en zijn deze processen daarin opgenomen. Hieronder volgen een aantal voorbeelden van apparaten en voorzieningen die niet of niet goed - werken gedurende de een stroomonderbreking:
Wat kunt u verder regelen bij werkzaamheden?

We voeren de werkzaamheden uit op plekken waar de kabels in de grond liggen. Dit is vaak in de stoep of aan de zijkant van de weg. We zetten het werkgebied af en plaatsen waarschuwingsborden. Voorafgaand en tijdens de werkzaamheden slaan wij bij u in de buurt materiaal op. Dit kan invloed op uw onderneming hebben.Hoe plannen we ons werk in

In de planning van ons werk houden we rekening met veel factoren

We plannen ons werk zorgvuldig en zo gunstig mogelijk. Hierbij houden we rekening met de kosten, veiligheid en proberen de stroomonderbreking zo kort mogelijk te houden. Verder zijn wij afhankelijk van de beschikbaarheid van materialen, medewerkers en andere projecten. Maar ook van de afspraken die we met de gemeente over ons werk maken. Daarnaast proberen we zoveel mogelijk rekening te houden met de omgeving waar we aan het werk gaan. Omdat de planning van zoveel factoren afhankelijk is, is het helaas niet altijd mogelijk om de datum met de omgeving af te stemmen.

Waarom heeft u als ondernemer ook met een stroomonderbreking te maken?

Uw onderneming is aangesloten op de stroomkabels en elektriciteitsruimtes waar wij aan werken. Vaak zijn dit dezelfde kabels als waar huizen op aangesloten zitten. Om veilig te kunnen werken halen we hiervoor de spanning van de kabels af. U heeft dan tijdelijk geen stroom, net zoals de rest van de huizen en bedrijven in uw buurt.