Liander vertelt

Liander vertelt

Als netbeheerder zorgen we ervoor dat huizen warm zijn en de lichten branden.  Dat werk brengt soms uitdagingen met zich mee en vooral veel mooie verhalen. 

Bij Liander is het werk geen dag hetzelfde. We komen op de drukste plekken en zijn vaak te herkennen aan onze Liander-busjes. Bij Liander werken we iedere dag om stroom- en gasstoringen op te lossen, onderhouden we onze installaties en zijn we bezig met slimme ideeën die ons werk in de toekomst makkelijker maken.

Kijk of het ook anders kan

Voor alles wat we online doen, zijn datacenters nodig. Je kunt je voorstellen dat datacenters veel stroom gebruiken. Bij Liander zorgen we daarvoor.

Storing supersnel oplossen

Collega Roy Brouwer werkt aan een nieuwe app die storingen signaleert. De app is gekoppeld aan de slimme meter, die storingen al ziet voordat je het thuis doorhebt.

Snel bouwen met prefab

Het bouwen van nieuwe stations is nodig om de capaciteit van het elektriciteitsnet uit te breiden. Dat kost veel tijd. In Wageningen deden we daarom een proef met voorgefabriceerde bouwstenen.

Meer verhalen

Er zijn veel verhalen te vertellen over het werk van Liander. Bekijk welke er nog meer zijn.

Zo min mogelijk overlast

Soms kun je last hebben van ons werk. Bijvoorbeeld als de straat open ligt als we in de grond werken, of omdat het thuis donker is omdat de stroom is uitgevallen. Onze monteurs staan dan klaar om storingen zo snel mogelijk op te lossen, zodat er zo min mogelijk overlast is. Dag en nacht en overal in ons gebied.

Wil je weten waar we aan het werk zijn? Neem dan een kijkje op de onderhoudswerkzaamheden pagina. Daar vind je een lijst met locaties. Verwacht je een monteur aan huis voor de slimme meter? Dan lees je hier meer over de slimme meter planning.

Wij zoeken collega's

Op zoek naar een nieuwe baan? Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe collega's. Neem een kijkje op onze site om te zien of we een vacature hebben die bij je past. Wie weet maak je dan binnenkort deel uit van onze organisatie.

Sms ontvangen bij een storing of onderbreking

Op de hoogte blijven bij een storing of onderbreking? Meld je dan aan voor de sms-service.