Liander vertelt

Liander vertelt

Als netbeheerder zorgen we ervoor dat huizen warm zijn en de lichten branden.  Dat werk brengt soms uitdagingen met zich mee en vooral veel mooie verhalen. 

Bij Liander is het werk geen dag hetzelfde. We komen op de drukste plekken en zijn vaak te herkennen aan onze Liander-busjes. Bij Liander werken we iedere dag om stroom- en gasstoringen op te lossen, onderhouden we onze installaties en zijn we bezig met slimme ideeën die ons werk in de toekomst makkelijker maken.

Zo min mogelijk overlast

Soms kun je last hebben van ons werk. Bijvoorbeeld als de straat open ligt als we in de grond werken, of omdat het thuis donker is omdat de stroom is uitgevallen. Onze monteurs staan dan klaar om storingen zo snel mogelijk op te lossen, zodat er zo min mogelijk overlast is. Dag en nacht en overal in ons gebied.

Wil je weten waar we aan het werk zijn? Neem dan een kijkje op de onderhoudswerkzaamheden pagina. Daar vind je een lijst met locaties. Verwacht je een monteur aan huis voor de slimme meter? Dan lees je hier meer over de slimme meter planning.

Wij zoeken collega's

Op zoek naar een nieuwe baan? Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe collega's. Neem een kijkje op onze site om te zien of we een vacature hebben die bij je past. Wie weet maak je dan binnenkort deel uit van onze organisatie.

Sms'je bij storing

Op de hoogte blijven bij een storing? Meld je dan aan voor de sms-service.