Alleen slimme gasmeter aanvragen

Wanneer vult u dit formulier in?

Eén van de volgende situaties is bij u van toepassing

Voorwaarden doorgenomen

Om een slimme gasmeter te plaatsen moet uw meterruimte aan een aantal voorwaarden voldoen. Lees deze voorwaarden goed door voordat u een aanvraag doet. 

Situatiefoto's van de meterruimte

Naast een slimme gasmeter plaatsen we ook een ondersteunende elektriciteitsmeter. Deze meter registreert geen stroomverbruik, maar stuurt alleen uw gasmeterstanden door naar uw energieleverancier. Om snel tot plaatsing over te gaan, vragen wij u om hieronder een aantal situatiefoto's te uploaden.

Let op! Bestanden groter dan 3MB kunt u niet uploaden. Het totaal van al uw bestanden mag niet groter zijn dan 32MB.

Zo hoort de ruimte van de ondersteunende elektriciteitsmeter eruit te zien:

  • Houten plaat 
  • Werkschakelaar
  • Bekabeling die lang genoeg is voor montage in het Liander meterbord (rechts)

Op welk adres wilt u de slimme gasmeter laten plaatsen?

Heeft u een ander factuuradres?

Gegevens van uw gasmeter

De EAN-code is een uniek 18-cijferig nummer dat alleen voor uw aansluiting(en) geldt. U kunt uw EAN-code voor uw elektriciteit- en/of gasaansluiting opzoeken via het EAN-codeboek. Let op! uw EAN-code staat links in de zoekresultaten onder de naam "Ean code aansluiting".

Gegevens contactpersoon

Telefoonnummer

Moeten wij de werkzaamheden met iemand anders afstemmen? Zorg er dan voor dat u deze persoon vooraf informeert zodat hij/zij op de hoogte is dat wij contact opnemen. Geef ook het telefoonnummer door waarop wij de contactpersoon rechtstreeks kunnen bereiken.

Telefoonnummer (niet verplicht)

Betaling

Het plaatsen van een slimme gasmeter kost € 67,76 inclusief btw. Na de verzending van uw aanvraag hoort u binnen 4 weken van ons.