Tarieven en facturen

Tarieven en facturen

Elke maand registreert uw meetbedrijf de meterstanden van de aansluiting(en) en stuurt deze naar ons. Op basis daarvan bepalen we uw verbruik en maken de factuur op. Op de factuur vindt u een overzicht van de netwerk- en transportkosten voor uw aansluiting(en).

Soorten kosten

U ontvangt van Liander één of meer facturen. Dit is afhankelijk van welke aansluitingen uw bedrijf heeft, welke diensten u afneemt en de transportkosten van de door u verbruikte energie.

Uitleg facturen

Op uw factuur staan soms lastige begrippen. We leggen ze uit in een voorbeeldfactuur.

Contract beëindigen

Als u binnen het bedrijf een aansluiting wilt verwijderen, geeft u dat aan ons door. Wij zorgen ervoor dat de afsluiting goed verloopt en beëindigen het contract.

Veelgestelde vragen

  • Dit regelt u via Mijn Liander. Hier heeft u overzicht over al uw facturen, de status van de betaling en u kunt de facturen direct downloaden. Heeft u nog geen Mijn Liander? Meld u aan in een paar eenvoudige stappen.

  • Ja, u kunt uw facturen per e-mail ontvangen. Ga naar Mijn Liander om de digitale facturatie direct in te stellen. Heeft u nog geen Mijn Liander? Meld u aan in een paar eenvoudige stappen.

  • In Mijn Liander ziet u de status van uw factuur. Heeft u nog geen Mijn Liander? Meld u aan in een paar eenvoudige stappen.

  • Maandelijks ontvangt u een factuur voor uw aansluiting en de transportkosten naar uw aansluiting. Ook bestaan er eenmalige facturen als u bijvoorbeeld een nieuwe aansluiting aanvraagt of wijzigt.

  • Dan hebben de aanmaning en de verwerking van uw betaling elkaar net gekruist. Via Mijn Liander ziet u of uw betaling verwerkt is. Heeft u nog geen Mijn Liander? Meld u aan in een paar eenvoudige stappen.

TIP

Bekijk uw factuuroverzicht én ontvang uw facturen per e-mail via Mijn Liander.