Liander in Amsterdam

Amsterdam

Als netbeheerder zorgen we ervoor dat huizen warm zijn en de lichten branden. Ook in Amsterdam. Maar in zo’n drukke, grote stad brengt het werk soms uitdagingen met zich mee.

Bij Liander is het werk geen dag hetzelfde. Helemaal niet in een dynamische stad als Amsterdam. We komen op de drukste plekken van de stad en zijn vaak te herkennen aan onze Liander-busjes. Bij Liander werken we iedere dag om stroom- en gasstoringen op te lossen, onderhouden we onze installaties en zijn we bezig met slimme ideeën die ons werk in de toekomst makkelijker maken.

Op de motor

Op de motor

Hoe kom je in de drukke stad zo snel mogelijk op je bestemming? Met de motor! En dat is voor de Amsterdammers soms best even wennen.

Monumentaal gas

Monumentaal gas

Je verwacht het niet, maar achter de muren van twee monumentale panden lopen allerlei gasleidingen. En dat levert genoeg gas op voor 135.000 huizen in Amsterdam.

Groot onderhoud

Groot onderhoud

We maken onze stations in de hoofdstad klaar voor de toekomst. En daar gaat meer werk inzitten dan je misschien denkt.

Meer verhalen

Over Amsterdam raak je bijna niet uitgepraat. Klik verder voor het overzicht van alle verhalen uit Amsterdam. 

Zo min mogelijk overlast

Soms kun je last hebben van ons werk. Bijvoorbeeld als de straat open ligt als we in de grond werken, of omdat het thuis donker is omdat de stroom is uitgevallen. Onze monteurs staan dan klaar om storingen zo snel mogelijk op te lossen, zodat er zo min mogelijk overlast is. Dag en nacht en overal in ons gebied.

Wil je weten waar we aan het werk zijn? Neem dan een kijkje op deze pagina. Daar vind je een lijst met locaties. Verwacht je een monteur aan huis voor de slimme meter? Dan lees je hier meer over de planning.

Wij zoeken collega's

Op zoek naar een nieuwe baan? Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe collega's. Neem een kijkje op onze site om te zien of we een vacature hebben die bij je past. Wie weet maak je dan binnenkort deel uit van onze organisatie.

Sms'je bij storing

Op de hoogte blijven bij een storing? Meld je dan aan voor de sms-service.