Offerte grootverbruikaansluiting elektriciteit of gas

Offerte grootverbruikaansluiting aanvragen

Heeft u een grootverbruik aansluiting nodig voor gas of elektriciteit? Hier ziet u in een video hoe u een offerte kunt aanvragen voor het laten maken van een aansluiting. Het maken van een offerte duurt een aantal dagen.

Video’s offerte en kostenindicatie aansluiting grootverbruik

De linker video onderaan deze pagina laat zien hoe u een offerte aanvraagt en welke informatie Liander dan van u nodig heeft. In de rechter video hieronder ziet u hoe een kostenindicatie werkt. U kunt tijdens de video zelf klikken op de onderwerpen die u wilt bekijken.

Exacte kosten weten: vraag een uitgebreide offerte aan

Wilt u exact weten wat het maken van uw aansluiting kost? Dan vraagt u een offerte aan. Nadat Liander uw aanvraag heeft ontvangen, neemt een medewerker contact met u op om uw offerte-aanvraag door te nemen. Dan spreken we ook af wanneer u de offerte ontvangt. U krijgt tegelijk met de offerte ook informatie over de vervolgstappen voor het maken en plaatsen van uw aansluiting voor gas of elektriciteit. Zo weet u wat u van Liander kunt verwachten en wat u zelf regelt zodra u akkoord geeft op de offerte. Eerst zien wat u allemaal bij de offerte van ons krijgt? Bekijk dan de video 'offerte aangevraagd'.

Globale kosten weten: maak zelf een snelle kostenindicatie

Heeft u echter voldoende aan een globale inschatting van de kosten? Dan kunt u direct zelf een indicatie van de kosten maken. U ziet de kostenindicatie dan binnen enkele minuten. Dit kan voor een elektrische aansluiting met een vermogen tot en met 2 MVA.

Video: offerte aanvragen

Deze video laat zien hoe u een offerte voor een aansluiting aanvraagt en wat u hiervoor nodig heeft.

Video: kostenindicatie maken

In deze video ziet u wat een kostenindicatie is en hoe u deze zelf kunt maken.

Video's: offerte en kostenindicatie aansluiting grootverbruik

  •  

  •