Vernieuwing elektriciteitsnet Varssel (Hengelo GLD)

Liander werkt in Varssel

Het huidige elektriciteitsnetwerk van Varssel is verouderd. Hierdoor kunnen storingen ontstaan. Dat willen we graag voorkomen. Daarom vernieuwt Liander grote delen van het elektriciteitsnetwerk. De vernieuwing maakt economische ontwikkelingen en energietransitie in dit gebied mogelijk. De werkzaamheden zijn naar verwachting eind september 2022 gereed. 

We plaatsen 8 nieuwe transformatorstations en vernieuwen we grote delen van het middenspanningsnet. De aannemer Van Voskuilen Woudenberg voert deze werkzaamheden uit. 

 

Planning (voorlopig) Wat gaat Liander doen?
11 april

Graafwerkzaamheden langs de Ruurloseweg en aan Het stapelbroek 2. 

2 mei

Graafwerkzaamheden aan Kloosterweg 2 Kieftendorp 9a en Hazenhutweg 6.

30 mei

Graafwerkzaamheden aan Hazenhutweg 3, Varsselseweg 47, Bleuminkweg 3a en Reerinkweg 4.

27 juni

Graafwerkzaamheden aan Sarinkdijk 19 en langs de Sarinkdijk.

25 juli

Weghalen oude transformatorstations en kabels.

Tijdens de werkzaamheden is er korte tijd geen elektriciteit

Als we de oude elektriciteitskabels vervangen, is het nodig dat we de elektriciteit tijdelijk afsluiten. Geldt dit voor u? Dan krijgt u ongeveer 3 werkdagen van tevoren een brief van ons. Daarin vindt u de datum en het tijdstip van de onderbreking.

Opslag materiaal

Voorafgaand en gedurende de werkzaamheden slaan wij bij u in de buurt materiaal op. Hierbij proberen wij eventuele hinder tot een minimum te beperken.

Vragen

Heeft u nog vragen over de voorbereiding of de planning? Neem dan gerust contact op met Liander Klant Contact via 088 542 63 23 (ook buiten kantooruren).

Het gebied

De werkzaamheden vinden plaats in Varssel in het buitengebied.

Veelgestelde vragen