Vraag voor 11 mei de slimme gasmeter aan

Aanmelden slimme gasmeter

Wij willen u graag een slimme gasmeter aanbieden. Voordat wij deze kunnen plaatsen moet de ruimte waar de meter hangt geschikt zijn voor het plaatsen van een slimme gasmeter.

Om de nieuwe gasmeter te plaatsen moet de meterkast voldoen aan een aantal eisen. Denk bij deze eisen aan bijvoorbeeld een houten plaat van 600mm bij 400mm en een werkschakelaar. Op deze pagina vindt u meer informatie over waar de ruimte aan moet voldoen. U kunt een erkend installateur vragen de werkzaamheden voor u uit te voeren. Wij verwachten dat dit een investering is van ongeveer €400,00 á €500,00. Uiteraard is dit afhankelijk van uw situatie. De gasmeter en ondersteunde elektriciteitsmeter plaatsen wij kosteloos.

Uw gegevens

Helaas is het niet meer mogelijk om te reageren. Wilt u alsnog de slimme meter? Informeer dan bij onze klantenservice naar de mogelijkheden. Wij zijn op werkdagen bereikbaar tussen 8.00 en 18.00 uur op telefoonnummer 088 542 64 44.

Waarom de slimme meter

Icoon Inzicht in energieverbruik

De slimme meter levert u gemak op en geeft u inzicht in uw energieverbruik. Maar waarom plaatst Liander de slimme meter eigenlijk?

Koppel uw smartphone aan de slimme meter

Icoon Installatie van een slimme meter

Krijg inzicht en bespaar hierdoor geld op uw energierekening.