Toets uw verduurzamingsopgaven

Nettoets

Nederland heeft één van de betrouwbaarste netten van de wereld. Echter, het gebruik verandert door de energietransitie én de toegenomen vraag naar stroom. Dit betekent dat er forse vraag naar capaciteit ontstaat. Dit kan het huidige stroomnet niet in alle gevallen aan. Grote opgaven die bijvoorbeeld een woningcorporatie uitvoert, kunnen veel effect hebben op het net. Met uitval van het net tot gevolg.

Om niet voor vervelende verrassingen te komen staan, is het noodzakelijk dat u uw opgaven eerst toetst bij ons voordat deze worden uitgevoerd. Wij verzoeken u daarom om concrete plannen voor verduurzaming van bestaande bouw minimaal 2 jaar van tevoren bij ons in te dienen. Wij doen er vervolgens alles aan om het netwerk op tijd geschikt te maken voor uw ambities.

Vraag een nettoets aan voor uw verduurzamingsopgaven via onderstaand formulier.

Uw gegevens

Informatie over het duurzaamheidsproject

Vul zoveel mogelijk gegevens in in het nettoetsformulier zodat wij de nettoets zo goed mogelijk kunnen uitvoeren. Het format voor het aan te leveren nettoetsformulier vindt u hier. Upload het formulier nadat u het heeft ingevuld. 

Let op: pas opmaak en validaties van het formulier niet aan
Wij kunnen aangepaste gegevens niet bekijken en verwerken. In het formulier vindt u verdere instructies voor het invullen van het formulier.
Kies bestand…
Kies bestand…
(niet verplicht)
(niet verplicht)
Kies bestand…
(niet verplicht)
Kies bestand…
(niet verplicht)
Kies bestand…
(niet verplicht)
Kies bestand…
(niet verplicht)