Klantpanel samenwerkende netbeheerders

Klantpanel netbeheerders

De samenwerkende netbeheerders willen beter inspelen op de behoeftes van de partners in Marktfacilitering. We noemen hen ook wel onze 'partners’. Dit zijn de partijen die een wettelijk vastgestelde rol hebben in de energiemarkt, zoals Energieleveranciers, ODA’s of Programmaverantwoordelijken en Meetverantwoordelijken. 

Daarom willen de netbeheerders bij deze partners toetsen of zij de juiste keuzes maken in hun dienstverlening. Hiervoor is een klantpanel opgezet, waarin medewerkers van de partners actief meedenken over de diensten en producten die de netbeheerders aan de partners aanbieden. Soms is dat een vraag om snel iets te toetsen, bijvoorbeeld via e-mail of via een poll. En soms is dat een vraag voor een advies of een pilot of ontwikkeling waarbij je uitgebreider meedenkt over nieuwe ontwikkelingen.

Het klantpanel wordt ingezet voor verschillende doelstellingen: 

  • Raadplegend, bijvoorbeeld door middel van het toetsen van een web tekst.
  • Jouw mening over hoe iets is of hoe je het ervaart.
  • Jouw advies: 'Hoe zou jij het doen?'.
  • Intensieve co-creatie trajecten, zoals pilots voor nieuwe ontwikkelingen

 

Aanmelden klantpanel

 

Meedoen aan het klantpanel? 

Werk jij bij een van de partners in Marktfacilitering, zoals een Energieleverancier, een ODA of een Programmaverantwoordelijke of Meetverantwoordelijke organisatie? En lijkt het jou leuk om mee helpen de dienstverlening van de Netbeheerders beter te maken? Beslis mee via het klantpanel. Collega’s in alle functies op alle niveaus zijn welkom, want we hebben vragen in alle soorten en maten. Meld je aan voor het Klantpanel! 

Wat houdt het in?

Je ontvangt per e-mail een uitnodiging om deel te nemen aan een van de onderwerpen van het klantpanel. Je krijgt ongeveer 2 weken tijd om daarop te reageren. Nadat het panel wordt gesloten, ontvang je de uitkomst van alle feedback. Jij beslist dus in een vroegtijdig stadium mee over de keuzes die wij moeten maken als netbeheerder. En je krijgt een breder beeld over hoe de verschillende partijen over dit onderwerp denken.

Lijkt het je interessant om mee te doen, maar heb je niet veel tijd? Of wil jij je juist wel helemaal verdiepen en in co-creatie met de Netbeheerders werken aan vernieuwing? Prima! We passen jouw deelname aan het klantpanel aan op jouw wensen, zodat het haalbaar is voor iedereen. Wij kijken er naar uit om samen met jou te bouwen aan een betere klanttevredenheid voor de partners in Marktfacilitering!

Contact

Heb je interesse? Bespreek dit met je leidinggevende en meld je aan voor het klantpanel. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden!