Maatwerk Data

Maatwerk data

Maatwerk data is specifieke data met betrekking tot onze elektriciteits- en/of gasnetten. Denk hierbij aan bijvoorbeeld het energieverbruik van aansluitingen in een bepaalde straat of de ligging van kabels, leidingen en stations in een bepaalde gemeente. De data kan u bijvoorbeeld helpen bij het maken van keuzes en de onderbouwing hiervan. De data kan u ook ondersteunen bij het plannen en uitvoeren van werkzaamheden met grondroering.

 

Vanaf 19 juni 2023 zijn alle regionale netbeheerders overgegaan naar een centraal platform voor het indienen van dataverzoeken, Partners in Energie. Dataverzoeken dient u vanaf deze datum in via www.partnersinenergie.nl. Het is niet meer mogelijk om op Liander.nl een dataverzoek in te dienen.

 

Aanvragen maatwerk data

Bent u op zoek naar maatwerk data over ons distributienetwerk en/of aansluitingen? Ga naar www.partnersinenergie.nl/dataverzoek. Hier kunt u uw aanvraag voor maatwerk-data indienen. Nadat u uw aanvraag heeft ingezonden, krijgt u binnen 5 werkdagen bericht over de mogelijkheden, doorlooptijd en mogelijke kosten voor het opmaken van de gevraagde dataset.