Tetris challenge

Tetris challenge

De Tetris challenge, dat moet ook iets zijn voor onze Infostroom buitendienst. Een uitgelezen kans om ook eens te laten zien wat onze monteurs allemaal in hun bus hebben. Met zoveel spullen in de bus kun je wel een paar parkeerplaatsen vullen. Onze buitendienst wordt steeds veelzijdiger. Zo ook Orhan die als vakbekwaam monteur voor al het werk bij ons in de buitendienst inzetbaar is.

Infostroom buitendienst?

De Infostroom buitendienst, ook wel de interne aannemer genoemd kent velen opdrachtgevers en dus ook veel verschillende soorten werk. Van een niet urgente stroring, serviceklus, meterwissel met sanering, een schouwing tot het afsluiten van een contractloos aansluiting. Onze monteurs lossen samen met de binnendienst heel veel op wat elders blijft liggen. Wij leven van de uitzondering op de regel. Neem een meter op hoogte of een meter die niet te vinden is. Wij gaan er als afdeling voor om samen met de ketenpartners alles op te lossen en te kijken wat op dit moment de meeste prioriteit heeft.

In 1 keer goed 

We zeggen vaak: "Je kunt een monteur maar één keer inzetten" en dan dus ook het liefst in één keer goed. Vandaar dat Orhan ook alles op de bus heeft om de klus te klaren. Van een traditionele meter tot de laatste versie van de slimme meter. Daarnaast wil hij zijn werk veilig uitvoeren en heeft daarvoor alle benodigde beschermingsmiddelen aan boord en kan hij de aansluiting weer toekomstvast achterlaten.

Stralend

Orhan bedankt dat je even tijd kon maken om te laten zien wat je naast je kunde ook fysiek aan bagage in de bus hebt. Zo stralend als hij hier op de foto staat, zo is hij trouwens tijdens het werk ook altijd. 

Meer verhalen

Er zijn veel verhalen te vertellen over het werk van Liander. Bekijk welke er nog meer zijn.