Online nieuwsbericht slimme meter

Online nieuwsbericht

Om de communicatie rondom de slimme energiemeter voor uw gemeente zo makkelijk mogelijk te maken, leveren we een nieuwsbericht aan. Deze is opgesplitst in een korte versie en een lange versie.

De korte versie kan bijvoorbeeld gebruikt worden in de nieuwsbrief van uw gemeente met een verwijzing naar de website waar men de lange versie kan lezen. De link naar het lange nieuwsbericht kan als link worden toegevoegd in de eerste Facebookpost en tweet.

Korte versie

Slimme energiemeters in [Gemeentenaam]

Vanaf [datum] start netbeheerder Liander met de plaatsing van slimme energiemeters in de gemeente [Gemeentenaam]. Zo krijgt u gemakkelijk inzicht in uw energieverbruik. Lees verder

Lange versie

Slimme energiemeters in [Gemeentenaam]: inzicht in uw energieverbruik

Netbeheerder Liander start met het aanbieden van slimme energiemeters in [Gemeentenaam]. Dit houdt in dat uw oude elektriciteits- en gasmeter worden vervangen door nieuwe meters, de slimme meters. Maandelijks worden automatisch de meterstanden van dat moment gedeeld met uw energieleverancier. U ontvangt daar een gratis kosten- en verbruiksoverzicht van. Zo krijgt u inzicht in uw energieverbruik. Koppelt u een speciale energieverbruiksmanager-app aan uw slimme energiemeter, dan houdt u uw energieverbruik eenvoudig nog vaker in de gaten. Dat kan u energie en dus geld besparen.

Planning plaatsing nieuwe energiemeters

Vanaf [datum] start Liander in [Gemeentenaam] met de kosteloze plaatsing van de slimme energiemeter. Huishoudens in de wijk [Wijknaam] zijn als eerste aan de beurt.

Meer over de slimme meter leest u op www.liander.nl/slimmemeter.

Terug