Werkzaamheden in uw buurt

Werk aan het netwerk

Om het energienet veilig en betrouwbaar te houden, voeren wij onderhoud uit. Meestal merkt u hier niets van. Maar om veilig te kunnen werken moeten we soms de energievoorziening tijdelijk onderbreken. Lees meer over welke werkzaamheden wij uitvoeren en wat u kunt verwachten.

[English]

Werkzaamheden in Flevoland

Waar in uw buurt is Liander aan het werk? Bekijk het actuele overzicht van onderhoud, uitbreiding en verzwaring van het net.

Verwachtingen werkzaamheden

U ontvangt een aankondigingsbrief. Hierin staat wanneer de werkzaamheden plaatsvinden, hoe lang dit duurt en de aannemer die de werkzaamheden uitvoert.

Grootschalige vervanging gasleidingen

Liander vervangt alle grondroeringsgevoelige gasleidingen in haar verzorgingsgebied. Lees waarom en op welke manier dit gebeurt.

Hoe herkent u een monteur?

Aannemers legitimeren zich met een pasje van Liander. Op het pasje staat het logo van Liander en de naam van de monteur.

Veelgestelde vragen

  • We kunnen de werkzaamheden helaas niet verplaatsen. We doen er alles om de werkzaamheden op één moment te laten plaatsvinden.

  • Helaas, noodstroom aanbieden is niet mogelijk. Maak gebruik van Google om snel en eenvoudig een noodaggregaat te huren via internet. Let er op dat een noodstroomvoorziening niet al uw stopcontacten van stroom voorziet. U moet zelf een stroomkabelverbinding leggen van de noodvoorziening naar de machines die u wilt voorzien van stroom. Huur dus ook extra verlengsnoeren.

  • Werkt alleen uw cv-ketel niet? Controleer de waterdruk en reset de ketel door een druk op de reset-knop of door de stekker er even uit te trekken.
    Als dat niet werkt, neemt u contact op met uw installateur.

  • Om het energienet veilig en betrouwbaar te houden, voeren wij onderhoud uit. Soms heeft u daardoor tijdelijk geen gas en stroom. Zo kunnen we veilig werken. Bij dit soort geplande werkzaamheden heeft u geen recht op een compensatievergoeding. Die krijgt u alleen bij een spontante storing die langer dan 4 uur duurt. 

  • Onze monteurs moeten netjes en schoon werken. Heeft u toch klachten over onze monteurs of de werkzaamheden? Dat vinden we heel vervelend. Daarom willen we de klacht graag horen. U kunt uw klacht melden via het contactformulier.

Werkzaamheden in beeld