Noord-Holland webinars

Noord Holland webinar

De komende jaren loopt het elektriciteitsnet in Nederland op steeds meer plekken tegen zijn grenzen aan. Alle provincies in Nederland hebben op dit moment al in meer of mindere mate te maken met krapte op het elektriciteitsnet.

Tijdens onze webinars voor grootzakelijke klanten en andere geïnteresseerden beantwoorden we zoveel mogelijk vragen met betrekking tot transportschaarste en gaan we in op de oorzaak van transportschaarste in de regio. Bijvoorbeeld de snelle groei van verschillende ontwikkelingen zoals duurzame opwek. De gevolgen van transportschaarste voor u en de regio komen aan bod en we geven inzicht in mogelijke oplossingen. Op dit moment zijn nog geen nieuwe webinars gepland. 

Meer weten? Bekijk het Informatiepakket Slimme ernergieoplossingen: PDF icon Informatiepakket Slimme energieoplossingen voor bedrijven.pdf 

Terugkijken? Dat kan!

De webinars zijn goed bezocht en veel vragen van deelnemers zijn tijdens de uitzendingen beantwoord. Heeft u de live-uitzending gemist? Via onderstaande links kunt u alle webinars terugkijken. De webinars zijn een momentopname waarin we u op de hoogte hebben gesteld van de op dat moment voorziene opgaven en doorlooptijden. Op deze pagina van onze website vindt u actuele informatie. 

Webinars over transportschaarste per gemeente:

 

 

Drukte op het elektriciteitsnet

Het Nederlandse elektriciteitsnet behoort tot de betrouwbaarste ter wereld. Liander heeft als netbeheerder de taak om het net te onderhouden en ontwikkelen. De toename van de vraag naar elektriciteit en de snelle opkomst van zonne-energie zorgen ervoor dat het druk is op het elektriciteitsnet. Zelfs zo druk dat er gebieden zijn waar grote bedrijven geen nieuwe of extra capaciteit kunnen krijgen of leveren. Meer informatie over de capaciteit van het elektriciteitsnet vindt u hier.

Meer lezen over de regio Noord-Holland? Klik hier >>