Over Liander

Over Liander

Liander is een netbeheerder. We leggen kabels en leidingen aan en beheren het energienetwerk in uw regio. Uw meterkast is erop aangesloten, net als de meterkast van 3 miljoen andere woningen en bedrijven. 

100 jaar netwerkbedrijf

In 2015 bestonden we 100 jaar. Bekijk onze reis door de tijd op www.100jaarnetwerkbedrijf.nl.

 

Liander in uw regio

In Flevoland, Friesland, Gelderland, Noord-Holland en Zuid-Holland werkt Liander aan het netwerk voor een betere energievoorziening. Voor nu en in de toekomst. 

Partners van Liander

Liander werkt samen met bedrijven, stichtingen en verenigingen van wie de duurzaamheidsdoelen passen bij die van Liander. Een aantal worden toegelicht. 

Werken bij Liander

Bij Liander krijg je een baan met volop afwisseling. Je werkt mee aan één van de belangrijkste voorzieningen van ons land: het netwerk voor gas en stroom. De energiewereld verandert snel en Liander verandert mee. 

Veelgestelde vragen

  • Hiervoor kijkt u op onze grootzakelijke omgeving.

  • Vul uw postcode in op de homepage en controleer of u in ons werkgebied valt.

  • Liander is uw netbeheerder. We leggen kabels en leidingen aan en beheren het energienetwerk in uw regio. Uw meterkast is erop aangesloten, net als de meterkast van 3 miljoenen andere woningen en bedrijven. Liander is geen energieleverancier, maar maakt het mogelijk dat anderen energie bij u kunnen leveren.

  • Neem contact op met onze klantenservice.