Nieuw uiterlijk factuur

Nieuw uiterlijk factuur

Omdat Liander graag het beste wil voor zijn klanten, zijn we dagelijks bezig onze producten en diensten te verbeteren. Dat zit soms in kleine dingen, zoals onze facturen.

We hebben het uiterlijk van onze facturen aangepast. Dat maakt ze nog duidelijker en overzichtelijker. Vanaf januari 2018 ontvangt u van ons uw facturen in het “nieuwe jasje”.

Voorbeeldfacturen

Benieuwd hoe de nieuwe facturen er vanaf januari 2018 uitzien? Hieronder kunt u het nieuwe uiterlijk per soort factuur bekijken. Klik op de nummertjes in de pdf's om de uitleg in de begrippenlijst te zien. Via het terug-pijltje  achter de uitleg komt u weer terug op de factuurpagina binnen de pdf.

Elektriciteit

Veelgestelde vragen

  • Uw verbruiksspecificatie en verbruiksperiode kunt u bekijken in Mijn Liander.

    Heeft u nog geen Mijn Liander account? Bel ons dan op 088 - 542 63 62. Of vul het contactformulier op onze website in. Vermeld in het opmerkingenveld dat u een Mijn Liander account wilt. Let op: houd uw klantnummer bij de hand. Dan kunnen wij u snel helpen.

  • Meer informatie over facturen van Liander in het algemeen, vindt u hier.

  • Wilt u voortaan een eFactuur ontvangen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Dit kan via zakelijke.klant@liander.nl en dan bellen wij u terug. U kunt ons ook zelf bellen via 088-5426362 (toets optie 5).

    Lees hier meer informatie over de eFactuur.