Online bijeenkomst netcapaciteit in Medemblik

Online bijeenkomst netcapaciteit in Medemblik

Op een aantal plekken in de gemeente Medemblik heeft het elektriciteitsnet zijn maximale capaciteit bereikt. Ondernemers die nieuw of extra vermogen wensen of meer groene stroom willen leveren aan het net dan nu contractueel is afgesproken, moeten wachten tot de netbeheerder het net heeft uitgebreid. Om hier meer inzicht in te geven organiseert Liander dinsdag 18 mei een webinar voor ondernemers uit de regio.

Liander vindt het erg vervelend als zij niet tijdig aan de wens van klanten kan voldoen. De netbeheerder begrijpt dat ondernemers vragen hebben over de capaciteit van het elektriciteitsnet en wat dat voor hen betekent. Tijdens het webinar geven de specialisten inzicht in de oorzaken van het volraken van het elektriciteitsnet, de huidige mogelijkheden, oplossingen en planningen.

Aanmelden webinar

Geïnteresseerde ondernemers kunnen zich tot en met 17 mei aanmelden door het invullen van het online aanmeldformulier. Na aanmelding ontvangen deelnemers op 18 mei persoonlijk een link (via e-mail) voor de webinar en bijhorende informatie.

Programma dinsdag 18 mei

19:25 uur Ontvangst in het webinar
19:30 uur Opening webinar door Tony Nader relatiemanager Liander
19:35 uur Inleiding door Harry Nederpelt wethouder
19:40 uur Drukte op het elektriciteitsnet in gemeente Medemblik door Marc Schot gebiedsregisseur Liander
20:15 uur Vragenronde
20:45 uur Afsluiting

Bekijk gerelateerd nieuws:

Update capaciteit elektriciteitsnet

Update capaciteit elektriciteitsnet

Op het elektriciteitsnet in Gelderland en Noord-Holland zijn nieuwe knelpunten ontstaan. De maximale capaciteit van het ...

Lees artikel