Hoe Liander omgaat met de aangescherpte coronamaatregelen

aangescherpte maatregelen

Op dinsdag 3 november heeft het kabinet aangescherpte maatregelen aangekondigd om de verspreiding van het coronavirus verder in te dammen.

Liander werkt tijdens corona door aan onderhoud energienet

De activiteiten van Liander zijn onderdeel van de vitale infrastructuur in Nederland. Daarom gaan onze werkzaamheden aan het energienet zoveel mogelijk door. Dat is belangrijk, want zonder energie staat alles stil. Bij het uitvoeren van de werkzaamheden volgt Liander zoveel mogelijk de voorgeschreven maatregelen op. 

We houden ons aan de maatregelen bij werkzaamheden thuis

De rijksoverheid heeft een protocol opgesteld voor de bouw- en technieksector waarin staat hoe wij ons werk kunnen uitvoeren. En de gezondheid van onze klanten en medewerkers beschermen. Zo nemen we bijvoorbeeld extra hygiënemaatregelen en houden we altijd afstand. Die kunt u ook nalezen in de brochure  PDF icon Veilig werken bij u thuis.pdf Ook heeft u als klant de keuze om afspraken op een later moment in te plannen.

Buiten werken we soms met meer dan twee monteurs samen 

Om onze werkzaamheden goed en veilig uit te kunnen voeren werken we buiten soms met meer dan twee monteurs samen. We nemen in dat geval passende maatregelen om contact zoveel mogelijk te voorkomen. 

Wilt u meer weten over welke maatregelen wij nemen om veilig door te werken? Lees dan hier hoe wij dat doen.  
 

Bekijk gerelateerd nieuws:

Update knelpunten op elektriciteitsnet Liander

Update knelpunten op elektriciteitsnet Liander

Op het elektriciteitsnet van Liander in Friesland zijn nieuwe knelpunten ontstaan. De capaciteit van het net is hier ber ...

Lees artikel

Update knelpunten op elektriciteitsnet Liander

Update knelpunten op elektriciteitsnet Liander

Op het elektriciteitsnet van Liander in Flevoland, Friesland, Gelderland en Noord-Holland zijn nieuwe knelpunten ontstaa ...

Lees artikel