Slimme meters geplaatst bij miljoenste huishouden

Slimme meters geplaatst bij miljoenste huishouden

D​​​e bewoner van het miljoenste adres ontving een bloemetje van monteur Marcel de Vries, die in de woning van de klant in Harderwijk een slimme elektriciteits- en gasmeter kwam installeren.

Vorige week heeft Liander het miljoenste huishouden van slimme meters voorzien. De bewoner ontving een bloemetje van monteur Marcel de Vries, die in de woning van de klant in Harderwijk een slimme elektriciteits- en gasmeter kwam installeren. Deze mijlpaal betekent dat bijna een derde van de klanten in ons verzorgingsgebied is voorzien van een slimme elektriciteits- en gasmeter.

Slimme meter

De slimme meter is een digitale energiemeter die uw meterstanden automatisch doorstuurt naar uw energieleverancier en een belangrijk hulpmiddel op weg naar een duurzame toekomst. De slimme meter helpt u om inzicht in uw energieverbruik te krijgen en energie te besparen. Dat is beter voor het milieu en beter voor uw portemonnee. Op dit moment hebben we 1.750.000 slimme meters bij onze klanten geplaatst. Daarmee liggen we op schema.

Planning

Tot en met 2020 bieden we alle 3,3 miljoen huishoudens in ons verzorgingsgebied gratis een slimme gas- en of elektriciteitsmeter aan. Hierover krijgt u vanzelf bericht. Hier kunt u alvast kijken wanneer u de slimme meter krijgt.

Bekijk gerelateerd nieuws:

Proef met flexibel laden in Amsterdam

Proef met flexibel laden in Amsterdam

Amsterdam bereidt zich samen met Nuon, Liander en ElaadNL voor op een verwachte toename van elektrische auto’s in de s ...

Lees artikel

In 2016 gemiddeld 21 minuten geen stroom in Nederland

In 2016 gemiddeld 21 minuten geen stroom in Nederland

Huishoudens en zakelijke gebruikers hadden vorig jaar gemiddeld 21 minuten geen stroom als gevolg van een storing in Ned ...

Lees artikel