Nieuw! Blog slimme meter

Blog slimme meter

Liander.nl is uitgebreid met een blog. De weblog heet ‘Thuis’. Inderdaad, zoals het magazine over de slimme meter. Artikelen uit de ‘glossy’ zijn hergebruikt voor online. Ook slim dus!

In de eerste editie blogt besparingsgoeroe Annemarie van Gaal over de mogelijkheden die de slimme meter biedt om te kunnen besparen. Een blog van Milieu Centraal gaat daar ook over. De ‘ins & outs’ over de slimme meter worden onder meer belicht in een leuke video.

Campagne

De blog staat niet op zich. Vanaf vrijdag 11 september start een Facebookcampagne waarbij we in berichten op Facebook verwijzen naar de blog. Deze campagne is vooralsnog alleen gericht op het postcodegebied in en rondom de wijk Neerbosch in Nijmegen. De bewoners van deze wijk hebben sinds kort een slimme meter. 

Thuis Magazine over de slimme meter