Monteurs beantwoorden vragen over gas van flatbewoners Diemen

Monteurs beantwoorden vragen over gas

Monteurs Liander

Arnhem - In Diemen keren langzaam de bewoners terug in hun woningen in de flat aan de Beukenhorst, waar 4 september een gasexplosie plaatsvond. De bewoners van 193 flatwoningen werden toen geƫvacueerd. Het overgrote deel van de huizen is door gemeente en brandweer veilig verklaard; een klein deel is volgens de Woningstichting voorlopig onbewoonbaar; voor deze bewoners wordt vervangende woonruimte gezocht.

Monteurs van Liander begeleiden alle bewoners bij terugkeer in hun huis. Ze herstellen de gastoevoer indien nodig, en beantwoorden vragen over het gebruik van gas. De explosie en de daaropvolgende brand hebben ervoor gezorgd dat veel bewoners nog zorgen hebben.

Op het terrein voor de flat blijft de keet van Liander de hele week aanwezig. Alle omwonenden, ook degenen die niet rechtstreeks getroffen zijn door de gevolgen van de explosie, kunnen daar terecht met hun vragen over energievoorziening en veiligheid.

Bekijk gerelateerd nieuws:

Monteurs mee met terugkerende bewoners Diemen

Monteurs mee met terugkerende bewoners Diemen

Arnhem - In Diemen kunnen zaterdagavond en zondag de eerste mensen terugkeren naar hun woning in de flat aan de Beukenho ...

Lees artikel

Pilot met prepaid energie

Pilot met prepaid energie

Arnhem - Voor 30 dagen stroom en gas kopen en als het tegoed op is kan de klant het opwaarderen. Samen met EnergieFlex, ...

Lees artikel