Monteurs mee met terugkerende bewoners Diemen

Monteurs mee met terugkerende bewoners Diemen

Monteurs Liander

Arnhem - In Diemen kunnen zaterdagavond en zondag de eerste mensen terugkeren naar hun woning in de flat aan de Beukenhorst waar afgelopen donderdag een gasexplosie plaatsvond. De huizen zijn veilig verklaard. Gas en elektriciteit waren uit voorzorg afgesloten.

Monteurs van Liander begeleiden alle terugkerende bewoners om op een veilige manier de gasvoorziening te herstellen. Direct getroffenen en andere omwonenden die na de explosie zorgen of vragen hebben over hun gasaansluiting, kunnen ook terecht in de speciale informatiekeet van Liander op het terrein voor de flat.

Hoeveel woningen dit weekend weer in gebruik kunnen worden genomen, wordt besloten door de gemeente, in overleg met Woningstichting De Key. Liander zal ook de rest van de week alle terugkerende bewoners begeleiden om de gaslevering te herstellen en mogelijke vragen te beantwoorden.

Bekijk gerelateerd nieuws:

Liander ondertekent hennepconvenant Oost-Nederland

Liander ondertekent hennepconvenant Oost-Nederland

Arnhem - Liander ondertekende op 27 augustus samen met verschillende partners het Hennepconvenant Oost-Nederland. Dit co ...

Lees artikel

Monteurs beantwoorden vragen over gas van flatbewoners Diemen

Monteurs beantwoorden vragen over gas van flatbewoners Diemen

Arnhem - In Diemen keren langzaam de bewoners terug in hun woningen in de flat aan de Beukenhorst, waar 4 september een ...

Lees artikel