Tijdelijke elektriciteitsaansluiting aanvragen

Tijdelijke elektriciteitsaansluiting aanvragen

Een tijdelijke aansluiting regelt u via mijnaansluiting.nl. Deze aansluiting heeft u nodig voor bijvoorbeeld tijdelijke bewoning, festiviteiten of evenementen en geldt voor maximaal twee jaar. Bekijk hieronder alle informatie. Vraag altijd een installateur om advies.

Soorten tijdelijke aansluitingen

 
Capaciteit Geschikt voor
1x10A portiekverlichting of in een garagebox voor bijvoorbeeld een elektrische lader, de garagepoort of een lamp. Deze aansluiting heeft een beperkt piekvermogen.
3x25A kleine winkels met standaardapparaten zoals verlichting, koelkast, computer, koffiezetapparaat.
3x35A, 3x50A, 3x63A, 3x80A kleine winkels met standaardapparaten en daarnaast ook apparaten die meer vermogen nodig hebben. Zoals  airconditioning, loopdeuren, verlichting van werkplekken. En bedrijfsverzamelgebouwen, kleine garages en kleine kantoren voor bijvoorbeeld afzuiginstallaties, compressoren, verlichting van werkplekken.

De kosten

De kosten voor een tijdelijke aansluiting bestaan uit eenmalige en periodieke kosten.

  1. Eenmalige kosten

    Het bedrag hangt af van de capaciteit die u kiest. U ontvangt hiervan een factuur van Liander. Aan de verwijdering van de aansluiting na maximaal twee jaar zijn ook kosten verbonden. Bekijk de eenmalige kosten.

  2. Periodieke kosten

    De netbeheerkosten (onder andere voor meterhuur en transport) betaalt u maandelijks via uw energieleverancier. Het bedrag is afhankelijk van de capaciteit van de aansluiting. Bekijk de periodieke kosten.

Vraag deze aansluiting aan

U kunt de aansluiting aanvragen op de externe website www.mijnaansluiting.nl. Hier regelt u alle aanvragen van aansluitingen.