Uw aansluiting

Uw aansluiting

Liander zorgt voor uw aansluiting op het energienet. Een gas- of elektriciteitsaansluiting aanvragen of aanpassen regelt u via mijnaansluiting.nl. Bekijk alle mogelijkheden, kosten en stappen bij een aanvraag.

Welke aansluiting heb ik?

Icoon Vergrootglas

Bekijk zelf eenvoudig wat de capaciteit van uw aansluiting is. Log in met de laatste 6 cijfers van het meternummer. 

Ik word afgesloten!

Icoon Ik word afgesloten

Brief ontvangen dat u wordt afgesloten? Meld u dan snel aan bij een energieleverancier en voorkom afsluiting.

Veelgestelde vragen

  • Hier vindt u de vervolgstappen die volgen na uw aanvraag van de wijziging van uw aansluiting.

  • De status van uw aanvraag volgt u via mijnaansluiting.nl. Hier vindt u ook de gegevens van uw contactpersoon bij Liander.

  • Nadat u een aanvraag heeft ingediend via mijnaansluiting.nl wordt u binnen een paar dagen gebeld door een medewerker van Liander. In dit gesprek kunt u al uw vragen stellen. Na het gesprek met onze medewerker krijgt u van ons de officiële offerte van uw aanvraag. Als u daarna nog vragen heeft, belt u met uw contactpersoon. De contactgegevens vindt u op Mijnaansluiting.nl.

  • Bel met uw contactpersoon of aannemer voor het verzetten van de afspraak. Weet u niet wie dat is? U vindt de contactgegevens als u inlogt op mijnaansluiting.nl.

  • Liander beheert het netwerk voor gas en stroom tot in uw meterkast. De aansluiting en de meter zijn uiteraard op meerdere manieren beveiligd. Ook u bent verantwoordelijk voor veiligheid. Lees meer over veiligheid in de meterkast.