Aanmelden Duurzame Opwek

Aanmelden Duurzame Opwek

U wilt duurzame energie opwekken en terugleveren aan het net. Hiervoor is een aanmelding van uw opwek en een aanvraag voor teruglevering nodig. Dit kan nu eenvoudig en snel via de Portal Duurzame Energie van Liander.

De Portal Duurzame Energie geeft u een overzicht van uw aanvragen.  Liander controleert voor u de ruimte op het net en stelt vast of uw productie-installatie aan alle voorwaarden voldoet. Uw installatie wordt goedgekeurd bij CertiQ en verwerkt in de systemen voor een juiste administratieve en financiële afhandeling. Daarnaast ontvangt u direct een indicatie van de teruglevercapaciteit voor de opgegeven EAN code. Registratie is eenmalig en eenvoudig. Zo kunt u makkelijk meerdere aanvragen doen.

Let op: mogelijk bent u voor de aanvraag een webformulier gewend, hier is de Portal Duurzame Energie voor in de plaats gekomen.

Ik heb al een account

Heeft u al een account? Log dan direct in.*

*U kunt ook met uw Mijn Liander account inloggen.

Ik heb nog geen account

Registreer uw gegevens en maak uw account aan.*

*U kunt met dit account niet op Mijn Liander inloggen.

Veelgestelde vragen

  • De Portal Duurzame Energie geeft u een overzicht van uw aanvragen. Daarnaast ontvangt u direct een indicatie van de teruglevercapaciteit voor de opgegeven EAN code. Registratie is eenmalig en eenvoudig. Zo kunt u makkelijk meerdere aanvragen doen. 

  • Liander controleert voor u de ruimte op het net en stelt vast of uw productie-installatie aan alle voorwaarden voldoet. Uw installatie wordt goedgekeurd bij CertiQ en verwerkt in de systemen voor een juiste administratieve en financiële afhandeling.