Uitleg factuur

Uitleg factuur

Op uw factuur ziet u een aantal begrippen staan die we in de pdf's hieronder uitleggen. Klik op de nummertjes in de pdf's om de uitleg in de begrippenlijst te zien. Via het terug-pijltje achter de uitleg komt u weer terug op de factuurpagina binnen de pdf.  

Voorbeeldfacturen vanaf 2018

Elektriciteit

Voorbeeldfacturen t/m 2017

Veelgestelde vragen

  • Op uw factuur staan de contactgegevens van de afdeling die u nodig heeft. Neem contact met ons op en wij helpen u graag.

  • Maandelijks ontvangt u een factuur voor uw aansluiting en de transportkosten naar uw aansluiting. Ook bestaan er eenmalige facturen als u bijvoorbeeld een nieuwe aansluiting aanvraagt of wijzigt.

  • In Mijn Liander ziet u de status van uw factuur. Heeft u nog geen Mijn Liander? Meld u aan in een paar eenvoudige stappen.

  • Ja, u kunt uw facturen per e-mail ontvangen. Ga naar Mijn Liander om de digitale facturatie direct in te stellen. Heeft u nog geen Mijn Liander? Meld u aan in een paar eenvoudige stappen.

  • Dit klopt. De meterstanden vindt u niet meer op uw factuur, maar in Mijn Liander. Elk jaar ontving u van ons een overzicht van de meterstanden per brief. Vanaf nu kunt u de jaarlijkse meterstanden inzien via Mijn Liander.  Heeft u nog geen Mijn Liander? Meld u aan in een paar eenvoudige stappen.