Oplossingen en mogelijkheden

Oplossingen en mogelijkheden

Er zijn vaak ook andere mogelijkheden, naast de gebruikelijke gas en elektriciteit aansluiting. Oplossingen in de vorm van opslag en warmte kunnen mogelijkheden bieden. Er zijn ook veel oplossingen die de capaciteit op het net beter benutten.

Meer over deze oplossingen

Er zijn twee vormen van oplossingen. De eerste vorm zijn net verlichtende oplossingen. Wij kunnen u bijvoorbeeld een contract aanbieden waarop u alleen op bepaalde tijden van de dag elektriciteit mag afnemen. Deze oplossing zorgt ervoor dat we het net optimaal benutten, en u tijdens een transportschaarste toch van uw aansluiting gebruik kan maken.

De tweede vorm van oplossingen zijn markt gerelateerd. Wij kunnen u slechts meer informatie geven over deze warmte of opslag oplossingen. U moet zelf beslissen of u van deze oplossingen gebruik wil maken, en een partij zoeken die u kan helpen met de realisatie. 

Slimme oplossingen stroom

U kunt hier meer informatie vinden over de slimme stroom oplossingen die via Liander aangeboden worden. Deze oplossingen worden altijd in samenwerking geplaatst, en zijn dus niet vrijblijvend.

Opslag

Op deze pagina vind u meer informatie zodat u beter kunt orienteren of een oplossingen in de vorm van opslag voor u geschikt is.

Warmte oplossingen

Hier vind u meer informatie over de verschillende vormen van warmte energie, en hoe deze oplossingen wellicht mogelijkheden bieden voor uw bedrijf.