Uw overeenkomst digitaal ondertekenen

Hoe werkt iDIN?

Bent u al gewend aan online betalen? In korte tijd zijn Nederlanders vertrouwd geraakt aan mobiel bankieren met apps als iDEAL. Wat nog niet iedereen weet, is dat je met dezelfde techniek ook digitaal documenten kunt ‘ondertekenen’. Dat kan met de ondertekenservice van Validsign die gebruik maakt van iDIN. Een ‘broertje’ van iDEAL. 

Online onderteken bij Liander

Om het klanten zo makkelijk mogelijk te maken, stappen steeds meer organisaties over op het ondertekenen van contracten met identiteitsverificatie. Geen gedoe meer met het inscannen van documenten zodra er een handtekening op staat. Maar veilig en snel een document accorderen met Validsign en iDIN. Net zo makkelijk en veilig als het gebruik van iDEAL. 

Hoe werkt het? 

De ondertekenservice van Validsign maakt gebruik van iDIN om personen te identificeren, zodat de documenten rechtsgeldig zijn. iDIN is een dienst van Nederlandse banken. Daarmee kunnen persoonsgegevens die al bekend zijn bij de bank  veilig én snel worden gedeeld met organisaties. Liander is één van de organisaties die hier nu gebruik van maakt. Meer weten? Bekijk in 1 minuut hoe iDIN werkt.