Uw capaciteitsprognose voor de komende 7 jaar

Capaciteitsprognose

Om het energienetwerk zo goed mogelijk in te richten voor de toekomst, horen wij graag wat uw plannen zijn op het gebied van het afnemen en terugleveren van elektriciteit. Dit helpt ons eventuele capaciteitsknelpunten in het netwerk op tijd te signaleren. Zo houden we ons energienetwerk betrouwbaar en beschikbaar. 

Vul voor elke aansluiting (EAN-code) geschikt voor 2 MW en groter apart onderstaand formulier in vóór 1 februari 2019. U vindt een overzicht van deze aansluitingen in de e-mail die u van ons hebt ontvangen. In deze e-mail staat ook voor elke aansluiting uw huidig transportvermogen voor zowel afname als teruglevering.

 

Gegevens aansluiting

U kunt deze code gemakkelijk kopiëren uit de e-mail die u van ons hebt ontvangen.

Benodigd transportvermogen elektriciteit: afname

Als u geen verandering verwacht, vul dan uw 'huidig transportvermogen afname' in. U vindt dit in de e-mail die u van ons heeft ontvangen. Als u verwacht niets af te nemen de komende jaren, dan kunt u hier '0' invullen.

 

?

Benodigd transportvermogen elektriciteit: teruglevering

Als u niet teruglevert aan het net en dit de komende jaren ook niet verwacht te doen, dan kunt u hier '0' invullen. 


?

Toelichting

(niet verplicht)

Kopie capaciteitsprognose

Als u voor uw administratie een kopie van de capaciteitsprognose wilt ontvangen, geef dan hieronder uw e-mailadres door. Op dit e-mailadres ontvangt u de capaciteitsprognose zoals door u ingevuld.

(niet verplicht)