Indicatie aansluitkosten

Indicatie aansluitkosten

Grootzakelijk

In 3 eenvoudige stappen heeft u een goede kostenindicatie voor het realiseren van een nieuwe elektriciteitsaansluiting. Wilt u een compleet beeld van de kosten voor uw nieuwe aansluiting? Vraag dan een offerte aan.

De quick scan berekent voor u de indicatieve kosten voor een nieuwe elektriciteitsaansluiting. De kosten zijn gebaseerd op het type aansluiting dat u nodig heeft en de locatie waar u de aansluiting wilt hebben. Wilt u snel weten welke kosten u kunt verwachten? Gebruik dan hier de quick scan van Liander!

Heeft u vragen over de kostenindicatie? Neem dan contact op met Liander via 088-542 63 62, of via het contactformulier op onze website.

 

Veelgestelde vragen

  • De quick scan van Liander berekent voor u de indicatieve kosten voor het maken van een nieuwe elektriciteitsaansluiting. De kosten zijn gebaseerd op het type aansluiting dat u nodig heeft en de locatie waar u de aansluiting wilt hebben. Handig als u snel inzicht wilt hebben in de globale kosten die u kunt verwachten.

  • Voor aansluitingen >3x80A tot en met 160 kVA behoorlijk nauwkeurig, omdat hier geen aanvullende componenten bij komen. Voor aansluitingen >160 kVA tot en met 2 MVA zijn bijvoorbeeld de kosten voor een transformator niet meegenomen, dat kan een groot verschil betekenen met de uiteindelijke offerte.

  • Wilt u een compleet beeld van alle kosten voor uw nieuwe aansluiting? Via het offerte-formulier vraagt u een prijsopgaaf op. Binnen 5 werkdagen nemen wij contact met u op.

  • Wilt u een compleet beeld van alle kosten voor uw nieuwe gasaansluitingen? Via het offerte-formulier. vraagt u hiervoor een prijsopgaaf op. Binnen 5 werkdagen nemen wij contact met u op. Voor een gasaansluiting is geen snelle kostenindicatie beschikbaar. Voor de basistarieven voor een gasaansluiting kunt u ook de tarievenpagina bekijken.

  • Aansluitingen > 2 MVA worden in veel gevallen als een maatwerkoplossing gerealiseerd. Een kostenindicatie voor deze categorie aansluitingen zal daarom vaak fors afwijken van de uiteindelijke offerte. Om die reden is dit type aansluitingen niet meegenomen.