Checklist aansluiting

Checklist aansluiting

Wilt u een inschatting hebben van de kosten die komen kijken bij het realiseren van een aansluiting? Met het beantwoorden van enkele vragen, krijgt u van ons direct een kostenindicatie. Deze is beschikbaar voor elektrische aansluitingen met een vermogen tot en met 2 Mega Volt Ampère. Voor gasaansluitingen kunt u geen kostenindicatie krijgen, daarvoor vraagt u een offerte aan. Wilt u een volledige offerte? Dan hebben wij onderstaande informatie van u nodig.

Wat hebben wij minimaal van u nodig?


  1. U weet welk vermogen of capaciteit u nodig heeft. Een installateur kan u hierin adviseren


  2. U hebt een tekening van het pand waarin de aansluiting moet komen of zich bevindt.  Zorg dat daarop duidelijk te zien is waar de locatie zich bevindt ten opzichte van bestaande wegen of bebouwing. Zeker bij nieuwbouw is dit belangrijk als u nog geen huisnummer heeft.  Wij gebruiken de afstand van uw ruimte naar de openbare weg namelijk om uit te rekenen hoeveel meter kabel wij nodig hebben en dus wat dit kost


  3. Wilt u een bestaande aansluiting aanpassen? Houd dan de EAN-code bij de hand. Deze code vindt u op uw energierekening of zoek de code op in het het EAN-codeboek.


Wat is handig voor een snelle aanvraag?


  1. De tekening van de locatie in dwg-formaat (AutoCAD) of pdf. Heeft u dit niet? Of is het bestand te groot om toe te voegen? Ga dan naar google maps, zoek uw locatie, maak  een screenshot van de locatie met coördinaten en upload dit bestand.


  2. Huisnummer van de locatie.  Gaat u nieuw bouwen? Vraag een huisnummer aan bij uw gemeente en voeg het huisnummerbesluit toe aan het aanvraagformulier als u dit al heeft.


  3. Heeft u zelf een bodemonderzoek laten uitvoeren? Voeg dan het rapport toe.


 

Vraag een offerte aan


Binnen 5 werkdagen nemen wij contact met u op om de offerte-aanvraag door te nemen. In overleg met u stemmen we af wanneer u de offerte ontvangt.