Extra meetpunt (MLOEA) aanvragen

Extra meetpunt (MLOEA) aanvragen

Biedt een extra meetpunt voordelen voor u? U kunt het extra meetpunt direct bij ons aanvragen. Om het aanvragen van het extra meetpunt zo soepel mogelijk te laten verlopen, hebben wij alle stappen hiervoor op een rij gezet. Het aanvragen zelf vindt plaats via een webformulier.

Het aanvraagtraject kan anders verlopen wanneer u het extra meetpunt ook wil gebruiken voor terugleveren met subsidie. In dat geval kunt u namelijk al in een eerder stadium de EAN-code voor het extra meetpunt aanvragen. Op die manier kunt u alles voor het terugleveren en het regelen van de bijbehorende subsidie al in gang zetten. Daarna vult u alsnog het webformulier voor het extra meetpunt in.

 

Stappen voor het regelen van een extra meetpunt

Om het extra meetpunt aan te vragen en te laten activeren, moeten er aantal zaken geregeld worden.

Vraag een extra meetpunt (MLOEA) aan

Via dit webformulier kunt u direct één of meerdere extra meetpunten (MLOEA) aanvragen.

Veelgestelde vragen

  • Alleen de eigenaar van de aansluiting kan een extra meetpunt voor die aansluiting aanvragen. De eigenaar van de aansluiting is namelijk verantwoordelijk voor de gehele aansluiting, inclusief alle extra meetpunten.

  • Uw meetbedrijf kan u helpen om dit inzichtelijk te houden.

  • Tenzij anders overeengekomen, neemt de nieuwe eigenaar van de aansluiting alle meetpunten over.

  • U kunt het extra meetpunt eenvoudig laten verwijderen, zonder dat dit gevolgen heeft voor uw aansluiting. Vanuit Liander zijn hier bij de seriële variant geen kosten aan verbonden.