Zelf aanvragen

Zelf aanvragen

Door het metertekort duurt het langer voordat we nieuwe aanvragen kunnen oppakken.

Let op, vul dit formulier NIET in als: 

  • Terugleveren: Als u energie gaat terugleveren, vraagt u de slimme meter niet hier aan. U registreert zich dan eerst via energieleveren.nl voor teruglevering. Daarna controleren wij of uw meter geschikt is voor teruglevering. Is dat niet het geval? Dan krijgt u kosteloos een slimme meter.
  • Alleen een gasmeter: Heeft u al een slimme elektriciteitsmeter en wilt u ook een slimme gasmeter? Bel ons dan éérst op telefoonnummer 088 542 64 44.
    Wij zijn bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 8.00 en 17.00 uur.
  • Grootverbruik/geen electrameter: Heeft u een grootverbruik elektriciteitsmeter of helemaal geen elektriciteitsmeter? Dan kunt ook alleen een slimme gasmeter aanvragen. Hieraan zijn wel voorwaarden verbonden. 
  • Zakelijk: Vraagt u de slimme meter aan voor een zakelijk adres? Doe dit dan via onze zakelijke website.
  • Uw meter heeft storing: Heeft u van uw energieleverancier bericht gehad dat uw meterstanden niet op afstand uitleesbaar zijn? Dit krijgen wij automatisch door van uw energieleverancier. Zodra er een nieuwe meter voor u beschikbaar is plannen wij u zelf in. U hoeft geen nieuwe meter aan te vragen. Wilt u een storing melden dan kan dat hier
     

Is bovenstaande niet voor u van toepassing, vraag dan via dit formulier een slimme meter aan:

Op welk adres wilt u de slimme meter laten plaatsen?

(niet verplicht)

Als u meerdere elektriciteitsmeters op uw aansluitadres heeft, dan is het van belang dat u de juiste EAN-code doorgeeft. Bel 088 542 64 44 (klantenservice) om uw exacte aansluitgegevens te achterhalen als u deze niet kent.

Gegevens van uw meter

We plaatsen altijd een slimme meter voor stroom én gas, tenzij er geen gasmeter in uw woning aanwezig is.

 

Zoek uw EAN-codes op. Let op! uw EAN-codes in het EANcodeboek staan links in de zoekresultaten onder de naam "Ean code aansluiting".

?
?
(niet verplicht)

Uw gegevens

(niet verplicht)

Betaling

Wij plaatsen altijd een slimme elektriciteits- én gasmeter. Dit kost € 72,60 inclusief btw. Als u geen gasaansluiting heeft dan plaatsen wij alléén een slimme elektriciteitsmeter. Dit kost € 67,76 inclusief btw.