3x80A Elektriciteitsaansluiting

3x80A

De 3x80A-aansluiting is een bedrijfsaansluiting voor elektriciteit. Vraag een erkend installateur om advies.

3x80A in één oogopslag

Grootte 3x80A
Maximaal vermogen 55 kW
Periodieke kosten € 2.280,86 per jaar
Toepassingen Geschikt voor veel-energievragende apparaten en bijvoorbeeld grote verwarmde zwembaden. Buitenverlichting tennisbaan. Sauna etc.

Wat is een aansluiting?

Een aansluiting bestaat uit de kabels die de meter in uw meterkast verbindt met het elektriciteitsnet. De grootte van de aansluiting bepaalt hoeveel stroom door uw aansluiting kan.

1-fase of 3-fasen?

Een aansluiting bestaat uit de kabels (+ beveiliging) die de meter in uw meterkast verbindt met het elektriciteitsnet. De grootte van de aansluiting bepaalt hoeveel stroom door uw aansluiting kan. U heeft thuis een 1-fase-aansluiting of een 3-fasenaansluiting.

Toepassingen 3x80A

De 3x80A-aansluiting is een bedrijfsaansluiting voor elektriciteit.

Maximaal vermogen

Het vermogen van een aansluiting in watt, bepalen we door de spanning (het voltage in volt) te vermenigvuldigen met de stroomsterkte (ampere) van de aansluiting.
Het voltage van de binnenkomende kabel is 230 V. De stroomsterkte van de 3x80A-aansluiting is 80 Ampère (A). Dit levert dus een maximaal vermogen op van 230x80x3 = 55.200 W (ofwel 55,2 kW)

 

Welke aansluiting heeft u nodig?

Voor een goed advies verwijzen wij u naar een erkend installateur.

Vraag deze aansluiting aan

U kunt de aansluiting aanvragen op de externe website www.mijnaansluiting.nl. Hier regelt u alle aanvragen van aansluitingen.