3x50A Elektriciteitsaansluiting

3x50A

Garagebox aansluiting Kleine huisaansluiting Standaard huisaansluiting Grote huisaansluiting Kleinzakelijke aansluiting

De 3x50A-aansluiting is een winkelaansluiting voor elektriciteit. Vraag een erkend installateur om advies.

3x50A in één oogopslag

Grootte 3x50A
Maximaal vermogen 34 kW
Periodieke kosten € 2148,01 per jaar
Toepassingen Huishoudens: Standaard apparaten, 3-fasen-omvormer, zonnepanelen, warmtepomp, elektrische auto, sauna, jacuzzi

Wat is een aansluiting?

Een aansluiting bestaat uit de kabels die de meter in uw meterkast verbindt met het elektriciteitsnet. De grootte van de aansluiting bepaalt hoeveel stroom door uw aansluiting kan.

1-fase of 3-fasen?

Een aansluiting bestaat uit de kabels (+ beveiliging) die de meter in uw meterkast verbindt met het elektriciteitsnet. De grootte van de aansluiting bepaalt hoeveel stroom door uw aansluiting kan. U heeft thuis een 1-fase-aansluiting of een 3-fasenaansluiting.

Toepassingen 3x50A

De 3x50A-aansluiting is een winkelaansluiting voor elektriciteit.

Maximaal vermogen

Het vermogen van een aansluiting in watt, bepalen we door de spanning (het voltage in volt) te vermenigvuldigen met de stroomsterkte (ampere) van de aansluiting.
Het voltage van de binnenkomende kabel is 230 V. De stroomsterkte van de 3x50A-aansluiting is 50 Ampère (A). Dit levert dus een maximaal vermogen op van 230x50x3 = 34.500 W (ofwel 34,5 kW)

 

Welke aansluiting heeft u nodig?

Voor een goed advies verwijzen wij u naar een erkend installateur.

Vraag deze aansluiting aan

U kunt de aansluiting aanvragen op de externe website www.mijnaansluiting.nl. Hier regelt u alle aanvragen van aansluitingen.