3x25A Elektriciteitsaansluiting (standaard)

3x25A

Garagebox aansluiting Kleine huisaansluiting Standaard huisaansluiting Grote huisaansluiting Kleinzakelijke aansluiting

De 3x25A-aansluiting is de standaard huisaansluiting voor elektriciteit. Deze aansluiting bieden we standaard aan. Een op de drie huishoudens heeft de 3x25A-aansluiting. Een gezin met naast de standaardapparaten, zonnepanelen of bijvoorbeeld een warmtepomp heeft meestal voldoende aan deze aansluiting. Vraag een erkend installateur om advies.

3x25A in één oogopslag

Grootte 3x25A
Maximaal vermogen 17 kW
Periodieke kosten € 346,39 per jaar
Toepassingen Huishoudens: Standaard apparaten, 3-fasen-omvormer, zonnepanelen, warmtepomp, elektrische auto

Wat is een aansluiting?

Een aansluiting bestaat uit de kabels die de meter in uw meterkast verbindt met het elektriciteitsnet. De grootte van de aansluiting bepaalt hoeveel stroom door uw aansluiting kan.

1-fase of 3-fasen?

Een aansluiting bestaat uit de kabels (+ beveiliging) die de meter in uw meterkast verbindt met het elektriciteitsnet. De grootte van de aansluiting bepaalt hoeveel stroom door uw aansluiting kan. U heeft thuis een 1-fase-aansluiting of een 3-fasenaansluiting.

Toepassingen 3x25A

De 3x25A-aansluiting is de standaard huisaansluiting die we standaard aanbieden. Deze aansluiting is groot genoeg voor gebruik van de standaardapparaten en daarnaast bijvoorbeeld een 3-fasen-omvormer, zonnepanelen, warmtepomp of elektrische auto.

Maximaal vermogen

Het vermogen van een aansluiting in watt, bepalen we door de spanning (het voltage in volt) te vermenigvuldigen met de stroomsterkte (ampere) van de aansluiting.
Het voltage van de binnenkomende kabel is 230 V. De stroomsterkte van de 3x25A-aansluiting is 25 Ampère (A). Dit levert dus een maximaal vermogen op van 230x25x3 = 17.250 W (ofwel 17,25 kW)

 

Welke aansluiting heeft u nodig?

Voor een goed advies verwijzen wij u naar een erkend installateur.

Vraag deze aansluiting aan

U kunt de aansluiting aanvragen op de externe website www.mijnaansluiting.nl. Hier regelt u alle aanvragen van aansluitingen.