Actuele informatie per gebied

Actuele informatie per gebied

Er zijn plekken in ons elektriciteitsnet waar extra capaciteit helaas beperkt beschikbaar of niet meer beschikbaar is voor zakelijke klanten met een grootverbruikaansluiting. Ook zijn er plekken in ons net waar wij momenteel onderzoeken of congestiemanagement een oplossing is om de vraag naar extra capaciteit zo eerlijk en efficiënt mogelijk te verdelen.

Beschikbaarheid capaciteit

NIET GEBRUIKEN - Geen copyrights verkregen

Hier vindt u de meest actuele informatie over de capaciteit in ons verzorgingsgebied voor zakelijke grootverbruik klanten.

Onderzoek en resultaat

Icoon Vergrootglas

Hier ziet u waar Liander onderzoek doet, en heeft gedaan, naar congestiemanagement. Ook vindt u hier de resultaten van de afgeronde onderzoeken.

Meer vermogen nodig: neem contact met ons op

Bent u een zakelijke klant met een grootverbruikaansluiting en heeft u meer elektrisch vermogen nodig? Bijvoorbeeld omdat u uw bedrijf uit gaat breiden? Of omdat u over wilt gaan op een andere energievorm? Bespreek dit dan met uw relatiemanager of doe een aanvraag via Mijn Liander. Eén van onze medewerkers neemt daarna contact met u op. Heeft u geen relatiemanager of Mijn Liander? Neemt u dan contact op met onze klantenservice via 088 542 63 62 en kies daarna in het keuzemenu optie 2. Wilt u een nieuwe aansluiting aanvragen? Dat kan via aansluiting aanvragen.