Liander verplaatst en vernieuwt gasleidingen in Apeldoorn

Liander vervangt gasleidingen Apeldoorn

In de straat Kanaal Zuid in Apeldoorn laat de gemeente de weg verbreden. Om dat mogelijk te maken, verplaatst en vernieuwt Liander de gasleidingen die daar liggen. Zo kunt u nu en in de toekomst veilig gas blijven gebruiken. Hier leest u wat we wanneer doen en wat omliggende bedrijven en omwonenden ervan kunnen merken.

 

Planning (voorlopig) Wat gaat Liander doen? Status
24 augustus t/m 30 oktober 2020 

We verplaatsen een gasstation en we verplaatsen en vernieuwen gasleidingen. Aannemers Siers voert de werkzaamheden voor ons uit.

In uitvoering

De levering van gas wordt tijdelijk onderbroken

In Kanaal Zuid staan woningen en een aantal bedrijven. Zij ontvangen voorafgaand aan de werkzaamheden een brief van Liander en onze aannemer Siers. Omwonenden en bedrijven in Kanaal Zuid kunnen gedurende de werkzaamheden tijdelijk geen gebruik maken van gas. Normaal gesproken beperkt de gasonderbreking zich tot enkele uren. Mensen die dit betreft, ontvangen van tevoren de datum en het tijdstip van de gasonderbreking.

Woningen en bedrijfspanden zo goed mogelijk bereikbaar

Tijdens de werkzaamheden kan het gebeuren dat (een deel) van het trottoir, parkeerplaatsen en/of weg, berm niet beschikbaar is. Daar liggen namelijk de leidingen waar we aan gaan werken. We leggen we planken over de opgebroken weggedeelten, zodat u zo min mogelijk hinder ervaart bij het bereiken van uw woning of bedrijfspand. Verder plaatsen we borden, zodat iedereen kan zien waar de werkzaamheden plaatsvinden.

Liander verplaatst en vernieuwt gasleidingen in Kanaal Zuid Apeldoorn

Klik op de afbeelding om te vergroten. Aan deze kaart kunnen geen rechten worden ontleend.

Veelgestelde vragen

  • Heeft u nog vragen over de voorbereiding of de planning? Neem dan gerust contact op met de Liander Projectleider  Hans Weenink tel: 06-22243286 (bereikbaar op werkdagen van 6.30 tot 16.00 uur).Met vragen over de uitvoering van de werkzaamheden kunt u contact opnemen met  Bertran Burgmeijer firma Siers (06-14107104).

  • Liander voert de werkzaamheden uit samen met aannemer Siers.

  • Tijdelijk geen gas hebben kan lastig zijn, dat realiseren wij ons. U vindt op onze website enkele tips.